Vijveraanleg

Water in de tuin is iets bijzonders. Het straalt kracht uit en het brengt leven in uw tuin. Glinsterend, klaterend en stromend water geeft het gevoel van rust en het is heerlijk om er naar te luisteren of te kijken. Juist die combinatie zorgt ervoor dat veel mensen heel bewust kiezen voor een vijver in hun tuin. Maar… dan moet hij wel nog aangelegd worden.

Voor het aanleggen van een vijver zijn een aantal dingen van belang. De vraag is bijvoorbeeld al wat voor soort vijver u wilt hebben. Zo valt bijvoorbeeld te denken aan een natuurvijver, een vijver met koikarpers, een spiegelvijver of wellicht denkt u aan een zwemvijver. Houdt u van strakke lijnen of juist van een natuurlijke vorm? Hoeveel tijd wilt u besteden aan het onderhoud? De hoeveelheid onderhoud die u aan de vijver wilt hebben is bepalend voor bijvoorbeeld de beplanting in de vijver. Sommige planten vragen meer onderhoud dan anderen.

Bij M. Roza Tuin- en vijveronderhoud kunt u vrijblijvend informeren naar de diverse mogelijkheden. Onze kracht in het aanleggen van vijvers is dat wij deze van A tot Z kunnen realiseren. Dus van het grondwerk tot de aanleg van een complete vijver met toebehoren.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van M. Roza Tuin- en vijveronderhoud!